Bananencake

bananencake lactosevrij

Ingrediënten

• 3 rijpe bananen
• 300 g volkoren speltmeel
• 100 g kokosolie
• 150 ml agave siroop
• 160 ml amandelmelk
• 2 el chia zaadjes
• 2 el bakpoeder
• halve el zeezout
• halve el kaneel

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
2. Smelt de kokosolie en agave siroop in een pan.
3. Vet het cakeblik in.
4. Prak 2.5 bananen fijn.
5. Meng het speltmeel, de chia zaadjes, de amandelmelk, het zout en de kaneel met de geprakte bananen.
6. Doe de gesmolten kokosolie en agave siroop bij de bananenmix.

Plaats het in de oven en geniet!

 

Be healthy feel good

Een online platform dat jouw leefstijl kan doen veranderen. Verschillende facetten van jouw leefstijl worden onder de loep genomen; voeding, rust, bewegen en ongezonde gewoonten zoals roken. Naast een blog met verschillende gastbloggers, onderwerpen en recepten, is er ook online begeleiding mogelijk. Hier kan het gaan over het aanpassen van je beweeg of eetgedrag, maar ook je gehele leefstijl.

Yentl-Westerbaan
%d bloggers liken dit: