Gevulde eieren

lactosevrije gevulde eieren

Ingrediënten:

  • 6 eieren
  • 1 kleine ui (klein gesneden)
  • 3 eetlepels mayonaise (De Zaanse is gluten en lactosevrij!)
  • 1 eetlepel tomatenketchup
  • 1 theelepel mosterd
  • 1/2 theelepel zout
  • 1/2 theelepel paprikapoeder

Bereidingswijze:

  1. Kook de eieren 10 minuten een paar uur van te voren.
  2. Laat ze afkoelen voordat je ze gaat pellen.
  3. Snijd de eieren doormidden en haal de dooiers er met een theelepeltje.
  4. Doe de dooiers in een kom samen met bovenstaande ingrediënten
  5. Goed luchtig mixen met een mixer.
  6. De halve eieren op een schaal leggen.
  7. Plaats het dooiermengsel in de eihelften. Dit kan met een slagroomspuit.
  8. Optie: Garneren met peterselie.
  9. Eet smakelijk!
%d bloggers liken dit: