Gevulde eieren

lactosevrije gevulde eieren

Lactosevrije gevulde eieren

Manon
Bereidingstijd 30 minuten
Totale tijd 30 minuten
Gang Bijgerecht
Porties 12 stuks
calorieën 60 kcal

Equipment

  • pan
  • schaal
  • mixer
  • kom
  • slagroomspuit

Ingrediënten
  

  • 6 eieren
  • 1 kleine ui klein gesneden
  • 3 eetlepels mayonaise De Zaanse is lactose- en glutenvrij
  • 1 eetlepel tomatenketchup
  • 1 theelepel mosterd
  • 1/2 theelepel zout
  • 1/2 theelepel paprikapoeder
  • 1 eetlepel peterselie optie

Instructies
 

  • Kook de eieren 10 minuten een paar uur van te voren
  • Laat ze afkoelen voordat je ze gaat pellen
  • Snijd de eieren doormidden en haal de dooiers er met een theelepeltje
  • Doe de dooiers in een kom samen met bovenstaande ingrediënten
  • Goed luchtig mixen met een mixer
  • De halve eieren op een schaal leggen
  • Plaats het dooiermengsel in de eihelften. Dit kan met een slagroomspuit.
  • Optie: Garneren met peterselie
  • Eet smakelijk!
Banner lactosevrije recepten
WordPress PopUp Plugin
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten