Moederdag 2017: 3 tips voor een moederdagcadeau

moederdag 2017

Moederdag komt eraan. Een dag om je moeder even in het zonnetje te zetten. Wil je niet met lege handen aankomen? Ga je bij je moeder langs en wil je wat lekkers meenemen voor bij de thee? Of wil je juist een cadeau geven? Zie hieronder enkele lactosevrije recepten voor zoetigheden voor bij de thee of koffie en tips voor kookboeken.

Moederdag cadeau 1: Lactosevrije zoetigheden

Iets lekkers voor bij de koffie of thee dat jij ook mag? Bak het zelf en neem het mee als je op bezoek gaat bij je moeder. Hieronder vind je een aantal tips van lactosevrije recepten:

lactosevrije pancake stack

Pancake stack

lactosevrij, lactose

Brownies en blondies

lactosevrije bananencake

Bananencake

Moederdag cadeau 2: Kookboeken met lactosevrije recepten

Elk jaar vind ik het maar lastig wat ik cadeau wil geven. Ze verdient wel een cadeau. Mijn moeder vindt het leuk om kookboeken te lezen en verschillende nieuwe recepten uit te proberen. Dus wat is leuker om een kookboek cadeau te geven. Hieronder heb ik verschillende kookboeken op een rijtje gezet.

SLA

Powerfood

Voedselzandloper

Moederdag cadeau 3: Neem je moeder mee uiteten

Een avondje samen uit eten is altijd gezellig! Lekker bijkletsen tijdens een diner en een wijntje. Wil je wel lactosevrij eten bij een restaurant? Dan heb ik een aantal tips van restaurants (Utrecht), waar ze lactosevrij eten serveren.

Pasta-kantine

Foto: Pastabar Rotterdam

Vorige blogbericht
Volgende blogbericht

You Might Also Like

No Comments

Geef hier jouw reactie

%d bloggers liken dit:
Lees vorig bericht:
goedkoop uiteten Utrecht
Snel, makkelijk, goedkoop, maar vooral lekker uit eten in Utrecht

Wil je snel, makkelijk en goedkoop uit eten in Utrecht? Maar weet je niet wat of waar? Ik heb een aantal tips waar je lekker en snel een hapje kan eten in Utrecht.

Sluiten