De winnaar is bekend!!

winactie lactosevrijzijn
Vandaag is het zover. Ik mag de winnaar van de actie bekend maken!! Er waren erg veel leuke reacties! Uiteindelijk kan er maar 1 de winnaar zijn.

 

Tromgeroffel…..

 

Het is geworden…..

Monique de Groot

Ze heeft de volgende prijzen gewonnen:

 

 

Iedereen bedankt voor het meedoen! Ik heb leuke inzendingen gehad!

Stop niet met het delen van LactoseVrijZijn momenten. Zo creëren we met z’n allen meer bekendheid voor een Lactosevrij leven.

Vorige blogbericht
Volgende blogbericht

You Might Also Like

No Comments

Geef hier jouw reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Read previous post:
lactosevrije chocolade
Lactose intolerantie en (lactosevrije) chocolade

Zelf ben ik gek op chocolade. Toen ik erachter kwam dat ik lactose intolerantie had, baalde ik enorm dat ik niet alle chocolade meer kan eten. Eerst dacht en accepteerde ik dat ik alleen nog maar pure chocolade mocht. Later...

Close