Lactosevrij uiteten is geen gedoe voor mij

madame

De nieuwe maand is weer begonnen. De maand augustus is voorbij gevlogen. Ik heb veel leuke dingen gedaan! Vooral veel gegeten… Ik ben terecht gekomen bij heerlijke restaurants en kwam erachter dat het voor restaurants steeds normaler wordt om lactosevrij te serveren. Dit maakt het voor mensen met lactose intolerantie makkelijker om lactosevrij uiteten te gaan. Lees hier welke restaurants ik bezocht heb in de maand augustus.

 

Echt een moeder dochter avondje! Mijn vader en broertje waren naar een stoere film en wij gingen lekker uiteten. Ik had een heerlijke eend. Op de menukaart stond dat de eend met een lactose bevattende saus geserveerd werd, maar ik gaf aan dat ik lactose intolant ben en toen hebben ze een lactosevrije saus opgediend bij de eend.

 

 

De parade is toch altijd gezellig! Samen met vriendinnen heb ik geluncht op de Parade. Het is altijd wel even goed kijken wat je wel en niet mag. Ik had aangegeven dat ik lactose intolerant was en kreeg toen zelfgemaakte guacemole in plaats van creme fraiche. Een goede vervanger!

 

 

Ik hou van het strand! Noordwijk is een heerlijk strand! Het is alsof je even op vakantie bent: over het strand lopen en lunchen aan de zee. Geweldig!

 

 

Als het mooi weer is, moet je genieten! Dat hebben mijn vriendinnen en ik gedaan. We hebben een middag vrij genomen en lekker op het strand gelegen en ergens geluncht.

 

 

Deze avond was super! Samen met mijn moeder zijn we door Utrecht gereden en heeft ze me verschillende plekken laten zien waar ze is opgegroeid. Super interessant! Zo ontdek je nieuwe plekken in Utrecht. We zijn een hapje gaan eten bij Buurten in Oog en Al. Ze waren erg gastvrij. Ik had zo’n zin in een hamburger, maar de broodjes waren gemaakt van melk. Ik kon me herinneren dat ik een keertje een hamburger had besteld en toen alleen het vlees kreeg, omdat het brood van melk was. Niet helemaal een ideaal hoofdgerecht! Ik vertelde de over hoeveel zin ik had in een hamburger, zei hij dat hij het ging regelen. En dat deed hij. Zie hierboven het resultaat met nog een lactosevrije kaas ook!

Er zijn steeds meer mogelijkheden om lactosevrij uiteten te gaan! Zie mijn tips in Utrecht.

Vorige blogbericht
Volgende blogbericht

You Might Also Like

No Comments

Geef hier jouw reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WordPress PopUp Plugin
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten