Bananencake

bananencake lactosevrij
lactosevrije bananencake

Bananencake

Bereidingstijd 20 min
Oven 1 uur
Totale tijd 1 uur 20 min
Gang Tussendoortje
Porties 8 personen
calorieën 297 kcal

Equipment

  • cakevorm/-blik
  • mixer/blender

Ingrediënten
  

  • 3 rijpe bananen
  • 300 gram volkoren speltmeel
  • 100 gram kokosolie
  • 150 ml agave siroop
  • 150 ml amandelmelk
  • 2 eetlepels chia zaadjes
  • 2 eetlepels bakpoeder
  • 1/2 eetlepel zeezout
  • 1/2 eetlepel kaneel
  • 50 gram plantaardige boter

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 180 graden
  • Smelt de kokosolie en agave siroop in een pan
  • Vet het cakeblik in met plantaardige boter
  • Meng het speltmeel, de chia zaadjes, de amandelmelk, het zout en de kaneel met 2,5 banaan in een mixer of blender
  • Doe de gesmolten kokosolie en agave siroop bij de bananenmix
  • Plaats het 60 minuten in de oven en geniet!

Be healthy feel good

Een online platform dat jouw leefstijl kan doen veranderen. Verschillende facetten van jouw leefstijl worden onder de loep genomen; voeding, rust, bewegen en ongezonde gewoonten zoals roken. Naast een blog met verschillende gastbloggers, onderwerpen en recepten, is er ook online begeleiding mogelijk. Hier kan het gaan over het aanpassen van je beweeg of eetgedrag, maar ook je gehele leefstijl.

Yentl-Westerbaan
Banner lactosevrije recepten
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten