Groentencourgette, paprika, aubergine. Net wat je zelf lekker vindt
1bosui
Kruidenmengel
1eetlepelpaprika poeder
1eetlepelkomijnzaad
1eetlepelkorianderzaad
1theelepelnootmuskaat
0.5theelepel chilipoeder
0.25theelepel gemberpoeder
Puntje theelepel kardemon
1snufjepeper
1snufjezout
Instructies
Doe alle kruiden in een kommetje en meng goed.
Voeg daarna olijfolie toe tot het een papje is. Niet teveel, want dan wordt de salade te vet!
Voor de salade kun je groente roosteren in de oven met een beetje olijfolie en zout. Kies groente die je zelf lekker vind. De hoeveelheid groeten kun je naar eigen smaak doen. Ik doe meestal 4 paprika’s (verschillende kleuren).
De kikkererwten uitlekken en naar smaak het kruidenmengsel toevoegen. Goed roeren en dan de groenten en de tonijn toevoegen.
De bosui snijden en als laatste mengen door de salade.
Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie
De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.