Lactosevrije, suikervrije en glutenvrije brownies

Lactosevrije suikervrije en glutenvrije brownie
Lactosevrije suikervrije en glutenvrije brownie

Brownies

Manon
Bereidingstijd 15 minuten
Opstijven 2 uur
Gang Nagerecht
Porties 15 stuks
calorieën 150 kcal

Equipment

  • blender/mixer
  • schaal/afgesloten bakje

Ingrediënten
  

  • 50 gram zonnebloempitten
  • 15 ontpitte dadels
  • 3 eetlepels (rauwe) cacaopoeder
  • 3 eetlepels kokosrasp
  • 1 eetlepel gesmolten kokosolie

Instructies
 

  • Doe als eerste de zonnebloempitten in een blender/mixer en zorg dat deze helemaal fijngemalen zijn
  • Snijd de dadels in kleine stukjes en voeg deze toe aan de fijngemalen zonnebloempitten
  • Doe daar ook de cacaopoeder en twee eetlepels kokosrasp bij. Mix dit totdat er een egale massa ontstaat
  • Mix vervolgens alle ingrediënten met de kokosolie nog een keer goed door elkaar
  • Schep het browniemengsel in een schaaltje of een afgesloten bakje en laat het minstens twee uur opstijven in de koelkast
  • Daarna kun je het in stukken snijden en de overgebleven kokosrasp er overheen strooien. Smullen maarrrr!

Susanne Sterkenburg heeft het heerlijke recept van een lactosevrije, suikervrije en glutenvrije brownie doorgestuurd. Dit ziet er toch heerlijk uit! Ik zou zeggen probeer het zelf ook!

Heb je zelf ook een heerlijk lactosevrij recept? Wil je dit ook graag delen met anderen? Stuur dan een mailtje naar manon@lactosevrijzijn.nl

Banner lactosevrije recepten
WordPress PopUp Plugin
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten