20grampecannoten5 minuten geroosterd op 180 graden
Kokosolieof boter om in te bakken
Instructies
Voeg alle ingrediënten (behalve het ei, de kokosolie, vijgen en noten) bij elkaar in een kom en mix met een blender of staafmixer tot er een egaal deeg ontstaat.
Voeg het ei toe en mix het nog ongeveer tien seconde door elkaar totdat het ei volledig is opgenomen.
Verhit een pan met één tot twee eetlepels kokosolie. Giet wanneer de pan goed heet is het beslag in kleine rondjes in de pan en bak ze 2-3 minuten per kant goudbruin.
Snijd de vijg in partjes en leg deze samen met de pecannoten op de stapel pannenkoeken. Als laatste een flinke eetlepel honing om het af te maken.
Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie
De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.