Salsakip met maïs

Salsakip met maïs

Ingrediënten:

  • meergranenrijst – 300 g
  • zonnebloemolie – 2 el
  • kipfilet, in lange repen – 400 g
  • ui, gesnipperd – 1
  • pot milde salsa (300 g) – 1
  • blik tomatenblokjes (400 g) – 1
  • blikje ananasstukjes (227 g) – 1
  • blikje maïskorrels (200 g), uitgelekt – 1

Bereidingswijze:

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen. Verhit in een hapjespan de olie. Bak de kiprepen bruin aan.
  2. Schuif het vlees naar de zijkant van de pan en fruit de ui. Voeg de salsa, de tomatenblokjes, het blik ananas met het sap en de maïs toe.
  3. Verwarm de salsakip nog 10 min.
  4. Breng op smaak met zout en peper. Serveer de salsakip met de rijst.

 

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten