Snelle Banaanmuffins uit de blender

Ingredienten:

  • 2 rijpe bananen
  • 2 eieren
  • 2 theel. vanille-extract
  • 2 eetl. melk naar keuze
  • 2 eetl. agavesiroop
  • 125 g boekweitmeel
  • 2 theel. bakpoeder
  • 2 eetl. zoetstof (of voeg 3 extra eetl. agavesiroop toe)
  • Optionele garnering: noten, zaden, gedroogd fruit

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven voor op 180ºC en vet een muffinblik in of gebruik muffinvormpjes (papier of silicone).
  2. Doe de eerste 5 ingrediënten in de blender en pureer tot een gladde massa.

  3. Doe de eerste 5 ingrediënten in de blender en pureer tot een gladde massa.

  4. Giet beslag in de vormpjes, verdeel gelijkmatig.

  5. Voeg eventueel garnering toe.

  6. Bak ca. 20 minuten in het midden van de oven of tot een prikker in het midden er schoon uit komt.

     

Nicole van http://www.cookiesandcarrotsticks.com/ heeft dit recept aangeleverd. Heb jij ook een lactosevrij recept dat je wil delen? Stuur het naar manon@lactosevrijzijn.nl

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten