Snelle Banaanmuffins uit de blender
Ingrediënten
- 2 rijpe bananen
- 2 eieren
- 2 theelepels vanille-extract
- 2 eetlepels plantaardige melk naar keuze
- 2 eetlepels agavesiroop
- 125 gram boekweitmeel
- 2 theelepels bakpoeder
- 2 eetlepels zoetstof of voeg 3 extra eetl. agavesiroop toe
- Optionele garnering: noten zaden, gedroogd fruit
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180ºC en vet een muffinblik in of gebruik muffinvormpjes (papier of silicone).
- Doe de eerste 5 ingrediënten in de blender en pureer tot een gladde massa.
- Doe de eerste 5 ingrediënten in de blender en pureer tot een gladde massa.
- Giet beslag in de vormpjes, verdeel gelijkmatig.
- Voeg eventueel garnering toe.
- Bak ca. 20 minuten in het midden van de oven of tot een prikker in het midden er schoon uit komt.
Notities
Nicole van http://www.cookiesandcarrotsticks.com/ heeft dit recept aangeleverd. Heb jij ook een lactosevrij recept dat je wil delen? Stuur het naar manon@lactosevrijzijn.nl