1blikroze zalmof verse gesnipperde zalm (check op ingrediënten)
600gramverse spinazie
100mllactosevrije kookroom
Instructies
Verhit in een hapjespan 2 el olie. Fruit de sjalot. Bak de risotto mee tot de korrels glanzen.
Voeg de wijn toe. Laat de rijst de wijn zachtjes kokend opnemen. Voeg een flinke scheut bouillon toe en laat de rijst ook de bouillon zachtjes kokend opnemen.
Roer regelmatig en voeg nieuwe bouillon toe als de vorige bijna helemaal is opgenomen. Kook de rijst zo in 15-20 min. gaar.
Maak intussen de zalm schoon en verdeel in stukjes. Verhit de laatste 2 el olie en laat de spinazie al omscheppend slinken en het vocht verdampen.
Voeg de lactosevrije kookroom, spinazie en de zalm aan de risotto toe en verwarm nog 1 min. Breng op smaak met peper.
Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie
De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.