Lactosevrije tips zijn elke dag te volgen

social media lactosevrijzijn

Twee weken geleden heb ik wat leuks mee mogen maken! Ik stond in het AD met LactoseVrijZijn, zie het artikel hier. Ik heb erg leuke reacties op het artikel gekregen! Mensen met vragen over lactose intolerantie, mensen die benieuwd zijn naar mijn ervaringen, mensen die aangeven ook lactose intolerant te zijn, mensen die op zoek zijn naar lactosevrije tips… Dit stimuleert me nog meer om door te gaan en om nog meer mensen met lactose intolerantie te informeren en een helpende hand te bieden.

Op zoek naar lactosevrije tips?

Dat ik niet elke dag een blog plaats, wil niet zeggen dat ik de rest van de dagen niks mee maak. Elke dag maak ik wat mee of ontdek ik weer nieuwe lactosevrije gerechten of lactosevrij tips. Deze tips wil ik graag delen met mensen. Wellicht kan dit ook anderen helpen. Instagram en Facebook zijn goede en makkelijke kanalen om deze foto’s en tips snel te delen.

Instagram

LactoseVrijZijn Facebook

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoals toen ik erachter kwam dat de hamburgerbroodjes van de Albert Heijn lactosevrij zijn! Dit heb ik gelijk gedeeld op Facebook en Instagram.

lactosevrij hamburgerbroodje

Of dat ik lactosevrije pizza heb gemaakt met vriendinnen

Lactosevrije pizza

Of waar ik mijn lactosevrije cappuccino haal in Utrecht? (Blackbird, Utrecht)

lactosevrije cappuccino

Of restaurants die ik heb bezocht waar je lactosevrij kan eten

Sumo

Zo heb ik nog veel meer tips, dus volg me snel op Instagram en Facebook.

Heb jij ook een Instagram of Facebook account over food? Deel dan jouw website-adres hieronder in de reacties.

BlogSociety

Vorige blogbericht
Volgende blogbericht

You Might Also Like

No Comments

Geef hier jouw reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WordPress PopUp Plugin
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten