LactoseVrijZijn in het nieuws

Lactosevrijzijn in het nieuws

Vanochtend werd ik ge-appt door familie en vrienden dat ik in de krant sta. Ja! Het was eindelijk zover! Ik sta met LactoseVrijZijn in het AD!

Enige tijd geleden ben ik benaderd door een journaliste van het AD. Ze was via social media bij mij terecht gekomen. Haar vriendin heeft ook lactose intolerantie en ze merkte dat het steeds vaker voorkomt. Dit wekte haar interesse en wilde graag met mij praten over mijn ervaringen.

We hebben een paar weken geleden afgesproken bij Stan&Co.Kon ik haar gelijk vertellen over mijn zelfbedachte lactosevrije gebakje ‘Apple Crumble’ bij Stan&Co. Ik vond het wel een beetje spannend. Mijn eerste interview voor de krant. We hebben eerst gepraat over wie ik ben, wat ik doe en dergelijke. Daarna kreeg ik een opnamerecorder voor mijn neus en heb ik mijn verhaal verteld, hoe ik lactose intolerantie ervaar. Zij heeft hier een mooi verhaal van gemaakt.

Ik heb het met veel plezier gedaan! Ik hoop dat ik meer mensen kan inspireren en een helpende hand kan bieden!

Vorige blogbericht
Volgende blogbericht

You Might Also Like

No Comments

Geef hier jouw reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WordPress PopUp Plugin
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten