Winactie 2018: Lactosevrij ontbijt met ontbijtgranen en Alpro drinks

winactie lactosevrij ontbijt

Het ontbijt is het belangrijkste van de dag. Je leert het al van jongs af aan: eerst ontbijten voordat je naar school gaat! Uit onderzoek blijkt dat het nuttigen van een ontbijt geen significant effect heeft op het gewicht, gewichtsverlies en de vetmassa. Het ontbijt blijkt echter wel voor een groter gevoel van verzadiging te zorgen. Daarnaast kan het zorgen voor een hoger activiteitenniveau, met name in de ochtend. Dit komt doordat de totale calorie inname van mensen die het ontbijt overslaan over de hele dag lager is dan mensen die wel ontbijten.

Toen ik erachter kwam dat ik lactose intolerantie had, was ik zoekende naar een lactosevrij ontbijt. Ik ontbeet bijna elke ochtend met cruesli met melk. Cruesli kan nog steeds, maar melk wordt lastig. Gelukkig heeft Alpro verschillende vervangers voor melk:

 • Sojadrink naturel
 • Amandeldrink
 • Kokosnootdrink
 • Rijstdrink
 • Haverdrinks
 • Sojadrinks met smaken als vanille, chocolade, rode vruchten, banaan, macchiatto
 • Cashewdrink

Alpro drinks

Ben je benieuwd naar dit ontbijt? Ik heb een verrassing! Ik mag namelijk 2 ontbijtpakketten van Alpro en Bolletje weg geven. Hoe heerlijk is dat! Je kan de Haver sojamelk proberen met de ontbijtgranen of juist de unsweeted sojamelk… keuze genoeg. Er zitten zelfs 2 kommetjes bij welke je kan gebruiken om te ontbijten met je moeder, huisgenoot, vriend of vriendin.

Winnen?

Wil je een Alpro ontbijtpakket met 2 kommetjes, ontbijtgranen van Bolletje en 3 pakken van Alpro winnen?

Doe dan mee aan de winactie door de volgende stappen te ondernemen:

 • Laat onder deze post een reactie achter met een geldig e-mailadres (helemaal naar beneden scrollen)
 • Tag je ontbijtmaatje op Facebook en/of Instagram onder mijn bericht
 • Dit bericht delen met je vrienden is niet verplicht, maar wordt erg gewaardeerd

P.S. De actie loopt tot en met maandag 9 april 2018. Ik maak de winnaar op social media bekend.

Doe mee en wie weet geniet jij binnenkort van een heerlijk lactosevrij ontbijt!

Vorige blogbericht
Volgende blogbericht

You Might Also Like

82 Comments

 • Reply Sandra 23 maart 2018 at 07:52

  Ja ik wil wel een Alpro ontbijtpakket met 2 kommetjes, ontbijtgranen van Bolletje en 3 pakken van Alpro winnen 🙂

 • Reply A. Johanny 23 maart 2018 at 07:55

  Lactosevrij eten heeft mijn gezondheid zo verbeterd. Nooit meer opgeblazen gevoel en kramp in mijn buik. Dank je voor alle tips en lekker recepten.

 • Reply Angelique Regtering 23 maart 2018 at 07:59

  Ik ben Angelique Regtering en de andere 3 leden van ons gezin zijn lactosevrij. Niet altijd even makkelijk. Daar zou dit pakket natuurlijk superleuk zijn om te winnen, zodat we nieuwe dingen kunnen proberen.

 • Reply Debbie Haveman 23 maart 2018 at 08:03

  Wat een toffe winactie! Daarmee word ik erg blij 🙂

 • Reply Nicole 23 maart 2018 at 08:09

  Ik zou het graag willen winnen voor onze zoon die sinds kort weet dat hij een lactose intolerantie heeft. Ben zo trots op hem hoe hij er mee om gaat.

 • Reply Tine 23 maart 2018 at 08:10

  Dat zou ik wel willen winnen voor mijn zoon. Een wekome afwisseling voor hem als ontbijt

 • Reply Ayla 23 maart 2018 at 08:12

  Ik doe graag mee, ik ben overgegaan naar plantaardig eten en dingen uitproberen is altijd welkom!

 • Reply Marjet Hamel 23 maart 2018 at 08:14

  Een jaar geleden kreeg ik de diagnose lactose-intolerant. Wat een “opluchting”. Eindelijk de oorzaak van de meeste problemen gevonden. Ik schreef me in bij alle fb pagina`s over L-I. Niet zo slim, ik kwam in een massa hysterie terecht.
  Maar ergens in de brei van informatie kwam ik jouw site tegen. Slimme en handige tips op 1 pagina.
  Mijn dank is erg groot.
  Je pakketje zou dan ook erg welkom zijn. Even een alternatief in mijn ontbijt gewoontes.

 • Reply Esmé 23 maart 2018 at 08:17

  Goedemorgen, zou heel graag het ontbijtpakket willen winnen. Ik zou samen met mijn dochter van 14, die ook lactose intolerant is, gaan genieten van het ontbijt. Leuk om andere smaken te ontdekken!

 • Reply Ylanka van hout 23 maart 2018 at 08:45

  Ik zou heel graag willen winnen samen met mijn beste vriendin..

 • Reply Esmeralda 23 maart 2018 at 08:52

  Ja ik zou zo graag winnen met me lieve vriendin ylanka ik zelf heb lactose intolerantie en probeer graag nieuwe dingen

 • Reply Jenice 23 maart 2018 at 08:58

  Winnen is altijd leuk! En ik ben altijd in voor iets nieuws, dus ook dit zou ik wel willen proberen samen met mijn zus Caressa!

  Groetjes Jenice

 • Reply Ann Verhegge 23 maart 2018 at 09:03

  Een pakketje topproducten om mijn ideale ontbijt nog beter en smaakvoller te maken. Ben superfan. Welke ontbijtfreak wil dit niet winnen 🍀❤️👍

 • Reply Marieke Roest 23 maart 2018 at 09:08

  Wat een heerlijk pakket! Zelf ben ik al jaren fan van de alpro en bolletje producten. Heerlijke producten die een koemelk vrij leven makkelijker en lekker maken! Nu een vriendin dit ook moet gaan doen vanwege haar gezondheid kan ze wel wat lekkers gebruiken om het zo aangenaam mogelijk te maken!!

 • Reply Femke 23 maart 2018 at 09:12

  Wauw, dit is een top winactie! Ideaal om te winnen en alle smaken uit te proberen, vooral met mijn koemelkallergie!

 • Reply Jacqueline 23 maart 2018 at 09:19

  Yummy! I love plantaardige melk ❤️ En muesli/granola is m’n lievelingsontbijt!

 • Reply Auke 23 maart 2018 at 09:25

  Ik zou het graag willen winnen en zou het samen met mijn oudste zoontje van 3,5 jaar eten!

 • Reply Linda Pen 23 maart 2018 at 09:32

  Fingers crossed 🤞🏻

 • Reply Nelleke Fastenau 23 maart 2018 at 09:37

  Ben al redelijk bekend met Bolletje en Alpro soya ik laat me graag verassen door weer nieuwe producten en smaken te ontdekken samen met Marjet Hamel 🤗

 • Reply Elles koopmans 23 maart 2018 at 09:41

  Heerlijk dit. Wordt genieten samen met mijn dochter. We zijn allebei lactose intolerant

 • Reply ketjapqueen 23 maart 2018 at 10:46

  Joehoe! Ik zou dit super graag winnen! Mijn lieve vriendje staat elke ochtend voor mij lactosevrij ontbijt te maken, aangezien ik dan nog met een moeilijk slaperig hoofd me uit bed aan het sjouwen ben. Zou toch top zijn als ik hem kan verrassen met een winpakket als tegenprestatie? 🙂

 • Reply Shanty Sharita 23 maart 2018 at 17:59

  Leuke actie! Dat wordt smullen en genieten als ik win. Alvast bedankt 😉

 • Reply Maud Kluiters 23 maart 2018 at 18:02

  Hoi ik ben Maud en sinds 2 jaar heb ik Lactose intolerantie en gebruik alle Soja producten uit jullie arsortiment. Geweldig blij dat ik zo toch aan mijn zuivel producten kom wat zeker wat erg belangrijk is!

 • Reply Manon Claeys 23 maart 2018 at 18:04

  Wow echt super! Ik zou het niet erg vinden om dit te winnen!!

 • Reply Annet 23 maart 2018 at 19:02

  jaaa heerlijk !! ik doe heel graag mee 🍀

 • Reply Danielle Ultee 23 maart 2018 at 20:08

  Wauw eindelijk een lekker lactose vrij ontbijt

 • Reply Chantal pina 24 maart 2018 at 08:34

  Op fb mijn reactie achter gelaten, ik wil mijn zoon van 9 die sinds kort ook net als ik lactose intolerantie heeft verwennen en laten zien dat je nog steeds kan genieten😁

 • Reply Laura 24 maart 2018 at 10:04

  Zou dit graag winnen voor mijn moeder die waarschijnlijk ook lactose intolerant is, maar denkt dat er zonder melkproducten geen lekker ontbijtje meer mogelijk is. Hiermee is het tegendeel meteen bewezen!

 • Reply Ida 24 maart 2018 at 16:26

  Mijn tweelingzus en ik zijn allebei lactose intolerant. Het lijkt mij geweldig om dit ontbijt te winnen en dit samen met mijn zus te nuttigen….. #goedbeginvandedag #samenontbijten

 • Reply Melanie 26 maart 2018 at 19:58

  super leuke actie 😍😍 ik doe graag mee! Ik ben gestopt met zuivelproducten omdat ik vaak last van mijn darmen heb en al jaren acne heb 😥😔.

 • Reply Esmée 29 maart 2018 at 10:14

  Leuke actie! Weet sinds 2 maanden dat ik lactose intolerant ben en sindsdien zoekende naar lekkere opties voor o.a. het ontbijt. Dit zou dus heel welkom zijn om uit te proberen! 🙂

 • Reply Jolanda Pijnenburg 31 maart 2018 at 08:22

  Super actie. Daar kan ik mijn dochter blij mee maken. Die lactose vrij eet en drinkt omdat ze zoals zovele lactose intolerantie heeft

 • Reply Tamara 31 maart 2018 at 08:54

  Een hele fijne actie, het is een heel gepuzzel om lekker te kunnen ontbijten zonder lactose. Dit helpt!

 • Reply Sonja de Jager 31 maart 2018 at 10:22

  Daar hoef ik niet lang over na te denken,
  Ik zou kimberly de Jager graag een Alpro ontbijt willen schenken.

  Omdat ik van haar hou en ontzettend trots op haar ben,
  Zij is namelijk de beste vrijwilligster die ik ken.

  Iedere vakantie en ieder vrij uur,
  Gaat zij voor de dieren door het vuur.

  In ons dorp, op de kinderboerderij,
  Maakt zij de dieren en bezoekers ontzettend blij.

  Geld ontvangt zij voor dit dankbare werk niet,
  Maar ik zie dat zij er volop van geniet.

  Ik waardeer dit enorm van haar,
  En wil dat graag kenbaar maken met dit gebaar.

  Dus als je mij uitkiest en ik deze geweldige prijs mag winnen,
  Dan kan ik geen betere kandidaat dan Kimberly verzinnen.

 • Reply Rafaela van Soelen 31 maart 2018 at 12:44

  Ik wil graag winnen voor mijn zoon Donny van der Vree.

 • Reply Gea van der Kooi 31 maart 2018 at 16:02

  Ik doe graag mee voor mijn gezin gewoon om gezond te blijven. Ontbijt blijft lastig met pubers!

 • Reply Anita 31 maart 2018 at 16:31

  Jaren geleden, pas op haar elfde, zijn we erachter gekomen dat onze dochter lactose intolerant is, na jaren buikpijn, overgeven, hoofdpijn en misselijkheid. Nu gaat het gelukkig beter en geniet ze weer van (lactosevrij) eten.
  Ze woont inmiddels samen, maar samen een lactosevrij ontbijtje doen is nog altijd gezellig. Het zou leuk zijn als we het pakketje zouden winnen – toch Manouk?

 • Reply Miranda 31 maart 2018 at 21:31

  Ja graag lekker en gezond.En lactose vrij wat wil ik nog meer….. Graag dit leuke pakket winnen 😁

 • Reply Yvonne 31 maart 2018 at 21:35

  Ik doe graag mee voor mijn zoon. Sinds hij met dieren werkt, eet hij zo plantaardig mogelijk. Hij is hier zeker heel blij mee! 🌱

 • Reply Hesther Pison 1 april 2018 at 07:59

  Heerlijk, plantaardige melk en zo kunnen de kalfjes ook bij hun moeder blijven drinken. Tenslotte is koemelk voor de kalfjes bedoeld.
  Goede winactie, ik doe graag mee!

 • Reply Claudia 1 april 2018 at 08:05

  Ik voel me zoveel beter nu ik lactose vrij ben en nu plantaardig gericht ben gaan eten en drinken. Ik zou graag dit pakket willen winnen

 • Reply Liesbet 1 april 2018 at 09:41

  Voor mijn dochter debby die na een periode van ziek zijn erachter is gekomen dat zij een lactoseintolerantie heeft en nu aan het uitzoeken is wat zij nu wel kan eten

 • Reply Nina 1 april 2018 at 11:47

  Hele mooie en goede actie 💚🌱 Ik doe heel graag mee.

 • Reply Denise Gorzeman 1 april 2018 at 16:11

  Een gezondere versie van mijzelf is een blijere mama voor onze kinderen en een vrouw die beter in haar vel zit voor mijn man. Ik probeer dit geweldige ontbijt pakket graag samen met mijn man Mark Gorzeman uit om te zien wat we ervoor terug krijgen.

 • Reply fridavantilgmailcom 1 april 2018 at 17:07

  Wat een leuke actie. Ik heb al jaren problemen met zuivel en mijn darmen. Ook vind ik het soms best lastig om aan genoeg vezels te komen. Dit winnen zou me erg helpen. Ik hoop van je te horen!

 • Reply Rita Swannet 1 april 2018 at 17:18

  Ik doe heel graag mee aan de lactose vrije actie. Heerlijk dat we toch nog iets vinden om te eten want het is niet altijd gemakkelijk.

 • Reply Christa lindhout 1 april 2018 at 18:21

  Ik zie steeds meer lactose vrije fb pagina s en ben blij dat er aandacht aan besteed wordt. Ik heb zelf een koemelk allergie maat filter er alles uit wat wel en niet kan. Ik doe graag mee met je actie. Ben wel bekend met alpro maar alleen de amandel en soja melk.

 • Reply Dominique 1 april 2018 at 19:21

  Zou heel fijn zijn. Ben op zoek middels fodmap naar mijn mogelijke intolerantie😓

 • Reply Daniëlle Munnik 1 april 2018 at 19:54

  Zou heerlijk zijn! Wat een keuze! IK doe graag mee!

 • Reply Manon 1 april 2018 at 20:56

  Addicted Alpro! Ik vind dit zoooo lekker! Dusver goed zeer goed van pas in mijn koelkast 😊

 • Reply Geralda 1 april 2018 at 21:28

  Zou leuk zijn voor onze dochter
  Heeft na een lange zoek toch
  Ivm haar handicap en niet kunnen praten dat we nu een paar jaar weten dat ze lactose intolerantie heeft was in het begin knap lastig en soms nog wel hoor

 • Reply Marieke Verbeek 2 april 2018 at 09:16

  Ja ik zou heel graag het ontbijtpakket winnen😍 ben pas sinds kort erachter dat ik lactose intolerant ben en nog een beetje zoekende.
  Mijn email is gm.verbeek@outlook.com

 • Reply Christina 2 april 2018 at 10:19

  Mijn dochter nu 11 heeft al jaren buikpijn maar helaas stond er in 2013 wat anders op de voorgrond.(hersentumor) Nooit geweten dat ze niet tegen lactose kon. In 2018 kwamen wij weer meerdere malen bij het ziekenhuis. Op veel dingen getest omdat ze rare vlekjes had gekregen nu gaat het om de ziekte van schamberg. Ze was ook getest op darmziektes want al die jaren had ze nog steeds buikpijn. Toen vanuit de kinderarts naar de diëtist gegaan en vanuit daar gaan stoppen met lactose. En jaaa naar al die jaren is haar buikpijn weg. Ze kan zelfs kleine beetjes niet verdragen. Nu zoekende naar de lactose eet en drink spullen welke ze lekker vindt. Ik zou voor haar dit graag willen winnen.

  Mvg CJ

 • Reply Esther 2 april 2018 at 14:36

  Ik en 2 van mijn dochters zijn alle drie lactose intolerant. Daarom zouden wij graag het alto pakket winnen. Gewoon ook omdat het lekker is.

 • Reply Brigitte 3 april 2018 at 07:36

  Ik ben ook lactose intolerant en zou get heel graag willen winnen

 • Reply Rosemary 3 april 2018 at 09:53

  Lekkere aktie.. Ik wil ’t wel winnen ondanks geen lactosevrij dieet. Heb wel last van darmen met teveel melkproducten. Ben benieuwd ’t smaakt. Ik ontbijt samen met mijn man.

 • Reply Annet 3 april 2018 at 11:56

  Wat een superpakket, ik wil het erg graag proberen.

 • Reply Helena 3 april 2018 at 12:46

  Oh ja lekker!

 • Reply Daniëlla 3 april 2018 at 15:00

  Lekker! Dit wil ik wel proberen samen met mijn huisgenoten!

 • Reply Marloes de Noord 3 april 2018 at 16:29

  Ik zou dit graag willen winnen voor mijn vriend. Hij weet sinds kort dat hij lactose intolerant is. Dit zal zeker een welkome verassing voor hem zijn. Hard duimen dus 🤗🤗

 • Reply Wendy vd pol 3 april 2018 at 17:10

  Heeeeeelllll graag ..

 • Reply Cindy knoop 3 april 2018 at 19:00

  Ik loot graag mee!

 • Reply M.J. van der Aa 3 april 2018 at 19:03

  Dat zou erg leuk en lekker zijn! Het ontbijt is mijn favoriete maaltijd van de dag en ik maak dan graag iets klaar met plantaardig alternatief voor melkproducten. Dit pakket lijkt me top😍

 • Reply Daisey Stallenberg 3 april 2018 at 19:05

  Ik doe graag mee loten. Cindy Knoops ook

 • Reply Beck 3 april 2018 at 19:48

  Samen delen is danen eten !

 • Reply Roelinde 4 april 2018 at 05:20

  Dit zou een uitkomst zijn! Daar weet mijn moeder annelies beihuisen alles van!

 • Reply Petra 4 april 2018 at 19:52

  Hmmm dit klinkt goed,mik doe graag mee om een kansje te maken om dit heerlijke pakketje te mogen nuttigen met mijn vriendin, en vriendinnetje in de vroege morgen.
  Ik heb mijn vriendin ook gestage op FB en ben nu heel druk aan het duimen…
  Fingers crossed..x

  😊

 • Reply Margreet Smits 4 april 2018 at 21:30

  Wat een lekkere win actie. Eens wat anders Voor het ontbijt.

 • Reply Marjolein Cruijssen 5 april 2018 at 08:18

  Ik doe graag mee met de actie! Vandaag word ik 28 en ik ben ook al zo lang als ik weet intolerant. Vroeger heb ik vele onderzoeken gehad voor ze er achter kwamen wat er allemaal mis was en hebben mijn ouders nachten lang bij mij gezeten, omdat ik weer eens verging van de buikpijn en de krampen. Tegenwoordig is het steeds makkelijker en zijn er goede spullen op de markt. Dit ontbijt pakketje zou perfect zijn om de week goed door te komen.

 • Reply Priscilla 5 april 2018 at 15:05

  Graag mijn zoontje van 1.5jaar heeft een koemelk allergie we zijn nog opzoek naar iets ander.ipv geitenmelk

 • Reply Sanne 6 april 2018 at 00:29

  Jaa, lekker! 🙂

 • Reply Karlijn 6 april 2018 at 07:17

  Ik doe graag mee want de producten van Alpro en bolletje zijn lekker en gezond!

 • Reply pipp 6 april 2018 at 08:40

  mensen zijn geen kalfjes , niemand is dus lactose intolerant . het is heel normaal als je lichaam aangeeft geen behoefte aan zuivel te hebben , melk is voor baby’s . borstvoeding stopt na de baby tijd en vervolgens wordt ons wijsgemaakt dat we toch ! melk nodig zouden hebben maar dan niet van onze eigen moeder maar van een moederkoe . bizar en onjuist en het veroorzaakt heel erg veel dierenleed . de kalfjes worden na de geboorte bij de moeders weggehaald en de moeders uitgemolken , die zijn na 5 a 6 jaar uitgeput en op ….. super dat jullie producten aanbieden die er voor zorgen dat steeds meer mensen hier allemaal over na gaan denken .

 • Reply Selina van den heuvel 6 april 2018 at 13:48

  WoW wat een gave actie! Ik zou het graag willen winnen voor mijn dochtertje. Zij heeft de pech dat ze aanleg heeft om dik te worden. Met deze producten is het een goed en gezond begin van de dag.

 • Reply Mieneke 6 april 2018 at 14:30

  Ik wil het graag winnen voor Mn dochter van 5 ze heeft melkallergie en jullie producten lijken dan ook bij haar te passen

 • Reply Laura Nieuwenhuis 6 april 2018 at 19:15

  Ik zou dit pakket erg graag ontvangen. Afgelopen week de diagnose pds gekregen. Dossier gesloten met de mededeling leer er mee leven, met dit pakker zou ik heel graag de producten willen leren kennen. Lausuz@msn.com

 • Reply Rilana van oostenbrugge 6 april 2018 at 19:35

  Sinds een jaar weet ik dat ik een lactose allergie heb en sindsdien bijna geen buikpijn meer. Zo fijn! En ja nu op zoek naar heerlijke lactose vrije gerechten

 • Reply Ja kuperis 6 april 2018 at 22:45

  Ik wil dit al zolang proberen, maar de drempel is best hoog, zit nog niet in mijn systeem en kom steeds weer thuis met toch maar gewone melk, maar omdat ik heel anders met voeding bezig ben, zou dit een goede eerste stap zijn, maak me gek en misschien loop ik voortaan het schap van de koeienmelk voorbij 😁

 • Reply Francesca 7 april 2018 at 07:21

  Sinds vorig jaar op mijn 25e mijn lactose intollerantie definief bevestigd is ben ik nog steeds continu zoekende naar de juiste voeding. Op dit moment bestaat mijn ontbijt vooral uit kwarg lactose vrij van lidahs maar dit wil ik best is proberen. Misschien met wat meer variatie word het ontbijt steeds minder saai! En kunnen de kilootjes er ook weer af 🤗

 • Reply Rianne 7 april 2018 at 07:58

  Hoi hoi !!! Ik doe mee voor mijn nichtje en dochter mijn dochter kan er redelijk tegen maar mijn nichtje niet die word er echt ziek van … dus heeeeel graag het allerliefste voor mijn mini nichtje ☺️

 • Reply Louisa 7 april 2018 at 17:19

  Joepie, ik doe mee!! Wat een leuke actie zeg! 😍

 • Reply Michelle 7 april 2018 at 21:38

  Zou ik graag willen proberen!

 • Geef hier jouw reactie

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  WordPress PopUp Plugin
  %d bloggers liken dit:

  Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten