Week de cashewnoten in een grote schaal met water
Meng alle ingrediënten voor de bodem in een keukenmachine of blender tot een stevige massa
Bekleed een grote schaal met bakpapier en verdeel het deeg gelijkmatig over de bodem. Druk stevig aan en zet de schaal in de koelkast
Meng alle ingrediënten voor de chocoladelaag in een keukenmachine of blender tot een stevige gladde massa en zet even in een apart kommetje aan de kant
Giet het water van de cashewnoten af en vang eventueel 300 ml op om direct te gebruiken voor de room
Meng alle ingrediënten voor de room in een keukenmachine of blender tot een gladde en luchtige massa. Meng zeker een paar minuten, dan zul je zien dat de room steeds luchtiger wordt
Haal de schaal met de bodem uit de koelkast en verdeel hierover de helft van de room
Verdeel vervolgens de chocoladelaag gelijkmatig over de roomsaus. Dit vergt enig doorzettingsvermogen maar de aanhouder wint!
Schenk tenslotte de andere helft van de room over je tiramisu en verdeel weer gelijkmatig
Bestrooi de tiramisu met cacaopoeder en laat minimaal twee uur opstijven in de koelkast. Vervolgens kun je de tiramisu een aantal dagen in de koelkast bewaren maar je kunt deze ook uitstekend in stukjes invriezen!
Eet smakelijk!