Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Kleiner
Normaal
Groter
Zalmmoot in bladerdeeg
Manon
Recept afdrukken
Pin recept
Bereidingstijd
25
minuten
min
Oventijd
25
minuten
min
Totale tijd
50
minuten
min
Gang
Hoofdgerecht
Porties
4
personen
calorieën
735
kcal
Equipment
bakpapier
oven
Ingrediënten
100
gram
Kruidenkaas
Lactosevrije Philadelphia, vegan roomkaas
10
vellen
bladerdeeg
huismerk Albert Heijn of Jumbo is meestal lactosevrij
400
gram
zalmmoot
1
stuk
prei
1
ei
1
theelepel
dille
1
theelepel
Sesamzaad
1
theelepel
Peper
1
theelepel
Zout
Instructies
Verwarm de oven voor op 220 graden
Meng de roomkaas met knoflook, dille, peper en zout
Ontdooi het bladerdeeg en leg het uit
Besmeer de bladerdeeg vellen met de roomkaas-mix
Verdeel de zalm over de bladerdeeg vellen
Snijd de prei in kleine stukjes en strooi deze over de zalmmoot
Rol de vellen dicht
Besmeer de vellen met geklutst ei en sesamzaad
Plaats het gerecht 25 minuten in de oven op 220 graden
Haal het gerecht eruit en eet smakelijk!