Ga terug
Lactosevrije suikervrije en glutenvrije brownie

Brownies

Manon
Bereidingstijd 15 minuten
Opstijven 2 uur
Gang Nagerecht
Porties 15 stuks
calorieën 150 kcal

Equipment

  • blender/mixer
  • schaal/afgesloten bakje

Ingrediënten
  

  • 50 gram zonnebloempitten
  • 15 ontpitte dadels
  • 3 eetlepels (rauwe) cacaopoeder
  • 3 eetlepels kokosrasp
  • 1 eetlepel gesmolten kokosolie

Instructies
 

  • Doe als eerste de zonnebloempitten in een blender/mixer en zorg dat deze helemaal fijngemalen zijn
  • Snijd de dadels in kleine stukjes en voeg deze toe aan de fijngemalen zonnebloempitten
  • Doe daar ook de cacaopoeder en twee eetlepels kokosrasp bij. Mix dit totdat er een egale massa ontstaat
  • Mix vervolgens alle ingrediënten met de kokosolie nog een keer goed door elkaar
  • Schep het browniemengsel in een schaaltje of een afgesloten bakje en laat het minstens twee uur opstijven in de koelkast
  • Daarna kun je het in stukken snijden en de overgebleven kokosrasp er overheen strooien. Smullen maarrrr!