Ga terug

Snelle Banaanmuffins uit de blender

Manon
Gang Nagerecht, Tussendoortje

Ingrediënten
  

  • 2 rijpe bananen
  • 2 eieren
  • 2 theelepels vanille-extract
  • 2 eetlepels plantaardige melk naar keuze
  • 2 eetlepels agavesiroop
  • 125 gram boekweitmeel
  • 2 theelepels bakpoeder
  • 2 eetlepels zoetstof of voeg 3 extra eetl. agavesiroop toe
  • Optionele garnering: noten zaden, gedroogd fruit

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 180ºC en vet een muffinblik in of gebruik muffinvormpjes (papier of silicone).
  • Doe de eerste 5 ingrediënten in de blender en pureer tot een gladde massa.
  • Doe de eerste 5 ingrediënten in de blender en pureer tot een gladde massa.
  • Giet beslag in de vormpjes, verdeel gelijkmatig.
  • Voeg eventueel garnering toe.
  • Bak ca. 20 minuten in het midden van de oven of tot een prikker in het midden er schoon uit komt.

Notities

Nicole van http://www.cookiesandcarrotsticks.com/ heeft dit recept aangeleverd. Heb jij ook een lactosevrij recept dat je wil delen? Stuur het naar manon@lactosevrijzijn.nl