2grote overrijpe bananenof 3 kleine, nettogewicht ca, 220-240g
3eieren
3eetlepelshoning
175grambloem*
1eetlepelsbakpoeder
Chai-Mix
1/4theelepelskardemom
1/2theelepelskaneel
14theelepelsgemberpoeder
1/4theelepelsgemalen venkelzaad
1/4theelepelspiment
1/4theelepelsgemalen anijszaad
Instructies
Verwarm de oven voor op 180°C.
Bekleed een cakevorm met bakpapier en vet de zijkanten lichtjes in.
Prak de bananen in een grote kom.
Voeg eieren en honing toe en mix goed door elkaar.
Voeg bloem, bakpoeder en de specerijen toe en mix tot alles net gemengd is.
Giet het beslag in de cakevorm en bak ca. 25-30 minuten in het midden van de oven.
Eet smakelijk!
Notities
*Volkoren of speltbloem werken ook. Nicole vanhttp://www.cookiesandcarrotsticks.com/ heeft dit recept aangeleverd. Heb jij ook een lactosevrij recept dat je wil delen? Stuur het naar manon@lactosevrijzijn.nl